Μπαταρίες αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών

9/9

Κριτικές πελατών

Άψογοι σε όλα, γνώστες, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και μπαταριών. Έχω πάρει μπαταρίες και για το αυτοκίνητο και τη μηχανή, καθώς και συντηρητή ctek σε πολύ καλή τιμή. Παλιότερα είχα μείνει στο δρόμο από χαλασμένη μπαταρία κι ήρθαν και την άλλαξαν επιτόπου. Ευγενέστατοι κι επαγγελματίες.
Εξαιρετικοί επαγγελματίες , άμεση ανταπόκριση/εξυπηρέτηση. Αντικατάστηαση μπαταρίας onsite με καταπληκτικό εξοπλισμό και κατάρτιση. Άψογοι!!!
Τελεια εξυπηρετηση,γνώσεις των προϊόντων και τιμές.Αξίζει να υποστηρίζεις μαγαζιά με καλούς και έντιμους ανθρώπους που σου προσφέρουν οτι καλύτερο υπάρχει στη αγορά..ευχαριστω
Άψογοι στον χρόνο ανταπόκρισης, στην τιμή, στην επικοινωνία και στην τελική εξυπηρέτηση. Ήρθαν εκεί που έμεινε το αμάξι, άλλαξαν την μπαταρία αμέσως, πέρασαν την καινούργια (και με εγγύηση 2 χρόνια) και σε πολύ καλή τιμή.
Άψογοι ως εταιρεία τηρώντας χρονικά δεδομένα και με pos Άψογος κι ο κύριος που ήρθε για την αλλαγή μπαταρίας ευγενικός, τυπικός επαγγελματίας και φυσικά με μάσκα.
Τους συστήνω ανεπιφύλακτα για τον επαγγελματισμό τους (γνώση, υπευθυνότητα), αλλά και για την αξιοπιστία των προϊόντων τους, όντας πελάτης τους πάνω από δεκαετία.
Αγόρασα από το φυσικό τους κατάστημα φορτιστή Ctek Mxs 5.0 στην καλύτερη τιμή, με γραπτή 5 ετή εγγύηση. Γνώστες του αντικειμένου και μεγάλη γκάμα επωνύμων προϊόντων.
Καλές τιμές, ποικιλία μπαταριών, ενημέρωση για τον σωστό τύπο μπαταρίας αναλόγως του αυτοκινήτου, 2ετής εγγύηση, εύκολη πρόσβαση, άνετος χώρος στάθμευσης.
Αψογη εξυπηρέτηση από κάθε άποψη. Καλές τιμές. Σαφώς και το προτείνω.
Ταχύτητα, άψογη εξυπηρέτηση, ευγενική επικοινωνία με όλους.
Γράψτε μια κριτική