Μπαταρίες αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών

9/9

Αντικαταβολή.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας και να πληρώσετε με την παραλαβή
Κατά την παράδοση της παραγγελίας σας, πληρώνετε το αντίτιμο στον οδηγό της εταιρείας μας
(Μόνο για συγκεκριμένες περιοχες Αττικής ) ή στον υπάλληλο της courier.

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών.
Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής.
Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας.
Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση με μεταφορική εταιρία.

Αποστολές – παραλαβές

Σε περίπτωση άμεσης διαθεσιμότητας του προϊόντος η αποστολή γίνεται την ίδια μέρα(εκτός Κυριακής η αργίας)και η παράδοση 1-2 μέρες μετά την αποστολή με ταχυμεταφορές ή 1-4 μέρες με μεταφορική εταιρία για όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά.

Για αποστολές που αφορούν χώρες εξωτερικού κατόπιν συνεννόησης. Όταν το προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο η αποστολή γίνεται 1-3 μέρες μετά την αγορά σας.
Τα ελάχιστα έξοδα αποστολής είναι 3€ Εντος Αττικης και για την υπόλοιπη ελλάδα 6€ (έως 5 κιλά), και για κάθε 3 κιλά υπάρχει επιπλέον χρέωση 1€. Μέγιστη χρέωση είναι τα 15€.

Επιστροφές

Eπιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό η δεν ανταποκρίνεται της περιγραφής του αρκεί ο αγοραστής να ενημερώσει άμεσα το κατάστημα μας(εντός 10 ημερών και με την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. To προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

To κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν πρόκληση ζημιών στα προϊόντα κατά την μεταφορά τους.Τα προϊόντα ταξιδεύουν με κίνδυνο και ευθύνη του πελάτη.

Σας ενημερώνουμε ότι από 01/02/2021 βάση σχετικού κανονισμού  όλες οι μπαταρίες μότο αποστέλλονται στον τελικό καταναλωτή μόνο φορτισμένες  και ή ( ανοιχτού τύπου μόνο με μεταφορικές εταιρείες όχι με courier )